Algemene Voorwaarden van Backstage on Tour

Algemeen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die worden afgesloten met Backstage on Tour. Op het moment dat je een bestelling plaatst via de webwinkel of via e-mail geef je aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. Backstage on Tour behoudt zich het recht deze algemene voorwaarden te wijzigen en/of uit te breiden.

Privacy

Je persoonsgegevens worden opgenomen in het klantenbestand van Backstage on Tour. Backstage on Tour verstrekt geen gegevens aan derden waardoor jouw privacy niet in het geding komt.

Copyright

Het is verboden om zonder schriftelijke toestemming tekst- en/of beeldmateriaal over te nemen, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken. Bij overtreding is Backstage on Tour genoodzaakt juridische stappen te ondernemen.

Bestelling en overeenkomst

Je kunt een bestelling plaatsen via de shop op de website. Je dient deze volledig en naar waarheid in te vullen. Als je een op maat gemaakt product bestelt, vervalt je retourrecht aangezien je Backstage on Tour uitdrukkelijk opdracht geeft het product te maken. Backstage on Tour behoudt zich het recht de overeenkomst te ontbinden zodra je je niet aan de door Backstage on Tour gestelde voorwaarden houdt.

Prijzen en Betaling

De vermelde prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Backstage on Tour is niet verantwoordelijk voor drukfouten op de site.
Je kunt de producten op de website betalen door middel van een iDeal overboeking of Bancontact betaling. Wanneer de betaling is voltooid zal de productie in gang worden gezet en uw order worden verwerkt. Indien de betaling niet binnen 3 dagen op de rekening van Backstage on Tour bijgeschreven is, vervalt de bestelling.

Annulering

Wanneer je de bestelling wilt annuleren dien je dit binnen 24 uur na het plaatsen van de bestelling te melden per email aan info@backstageontour.com. Wanneer de annulering later dan binnen de gestelde 24 uur binnenkomt, bestaat de kans dat het product al verzonden is en geldt het retourbeleid zoals deze op de site is vermeld.

Verzending en Levering

Bestellingen die enkel een t-shirt betreffen, worden per brievenbus pakket verstuurd. De kosten voor brievenbus zendingen bedragen €3,95. Anderszins worden bestellingen met een Track & Trace code door middel van de pakketservice verstuurd. De verzendkosten bedragen dan €6,95. Bestellingen boven € 75,00 worden gratis verzonden. De bestelling wordt verstuurd, zodra de betaling op de bankrekening van Backstage on Tour is bijgeschreven. Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt. Het kan voorkomen dat een besteld artikel niet op voorraad of uitverkocht is. Backstage on Tour zal je dan per mail op de hoogte stellen en aangeven wanneer het artikel naar verwachting verstuurd kan worden.

Zichttermijn/herroepingsrecht

Indien er sprake is van een consumentenkoop, overeenkomstig de Wet verkopen op Afstand (artikel 7:5 BW), heb je het recht (een deel van) de geleverde goederen binnen een periode van 14 werkdagen zonder opgave van reden te retourneren. Deze termijn begint op het moment dat de bestelde producten zijn afgeleverd. Indien je na afloop van deze termijn de geleverde producten niet aan Backstage on Tour hebt geretourneerd, is de koop een feit. Wanneer je producten wilt retourneren binnen de termijn van 14 werkdagen na levering dien je dit per retourformulier op onze site te melden bij Backstage on Tour. Je ontvangt hierna per mail een bevestiging met retourinstructies. Zorg dat je een geldig verzendbewijs hebt van de retourzending. Terugzending van de producten dient te geschieden in de originele verpakking (inclusief accessoires en eventuele bijbehorende documentatie) en in correcte staat verkerend. Indien de producten zijn gebruikt of beschadigd, vervalt het recht op ontbinding. Met inachtneming van hetgeen is bepaald in de vorige zin, draagt Backstage on Tour er zorg voor dat binnen 14 dagen na goede ontvangst van de retourzending, het aankoopbedrag aan de koper wordt terugbetaald. Het terugzenden van de geleverde zaken komt geheel voor rekening en risico van de afnemer. Het herroepingsrecht geldt niet voor artikelen die speciaal voor jou op maat zijn gemaakt.

Wasvoorschriften

Voor al onze kleding geldt het wasvoorschrift dat bij elk product wordt vermeld. Dit wasvoorschrift bevorderd het behoud van de kwalitatief hoogwaardige bedrukking. Afwijken van het wasvoorschrift kan resulteren in beschadigde bedrukking. Backstage on Tour kan hier niet verantwoordelijk voor gehouden worden.

Klachten

Heb je klachten of ben je ontevreden over bepaalde zaken aarzel dan niet om contact met Backstage on Tour op te nemen. Je kunt een email sturen naar info@backstageontour.com. Backstage on Tour zal er alles aan doen om je klacht te verhelpen.

Afbeeldingen en specificaties

Alle afbeeldingen en specificaties betreffende afmetingen, kleuren, etc. op de site van Backstage on Tour zijn indicatief en kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst.