Retourneren

Ruilen

Wanneer je een artikel wilt omruilen omdat bijv. de maat niet goed is, mail ons dan even. We kijken dan samen even hoe we je het beste kunnen helpen.

Retourneren

Conform de Wet Koop op Afstand heeft u recht op een zichttermijn. De zichttermijn (14 dagen) begint te lopen op de dag nadat u het pakket van ons heeft ontvangen. Binnen deze termijn kunt u de aankoop (zonder opgaaf van redenen) annuleren en het product retour zenden.

Retourzendingen dient u vooraf bij ons aan te melden door het retourformulier op deze pagina in te vullen en te verzenden. U ontvangt hierna van ons op het door u opgegeven emailadres de retour instructies. Indien u via iDEAL heeft betaald, vergeet dan niet uw rekeningnummer ook te vermelden.

Producten die u terugstuurt op grond van de Wet Koop op Afstand dienen in de originele staat (en indien redelijkerwijs mogelijk inclusief de originele verpakking) te worden teruggezonden. Indien u hier niet aan voldoet, behouden wij ons het recht voor de retournering te weigeren. Bij een geaccepteerd retour storten wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug.

Het retourneren van producten is voor uw eigen rekening en risico. Met name bij wat duurdere producten is het sterk aan te bevelen het pakket aangetekend te verzenden.

Retourformulier

4 + 3 = ?