Verzenden & Leveren

verzendkosten

Wij hanteren de PostNL tarieven. De artikelen die door de brievenbus passen zullen in een speciale envelop worden verstuurd. De kosten voor brievenbus zendingen binnen Nederland bedragen € 3,80. Alle overige producten worden met een Track & Trace code door middel van de pakketservice verstuurd. De verzendkosten bedragen dan binnen Nederland €6,95. Voor verzending naar België gelden respectievelijk de bedragen van € 3,95 en € 13,00 (voor pakketten tot 2 kg.). Pakketten tussen de 2 en 5 kg kosten voor verzending naar België € 19,50.

Bij bestellingen boven de €75,- binnen Nederland worden geen verzendkosten gerekend. Bij bestellingen naar België geldt hiervoor een minimaal aankoopbedrag van € 100,-.

Levering en levertijd

Backstage on Tour doet niet aan massaproductie en houdt ook niet van verspilling. Dat is de reden dat elk besteld artikel met grote zorgvuldigheid na bestelling wordt gemaakt. Hierdoor is de levertijd wat langer (verzending binnen ongeveer 3 werkdagen) maar onze producten en de kwaliteit hiervan zijn het wachten meer dan waard! Zodra je artikel klaar is en de betaling op onze rekening is bijgeschreven, zullen we het direct naar je versturen.

Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt. Backstage on Tour stelt je op de hoogte wanneer een product niet meer voorradig is.